Sponsor worden?

Heren handbal op het hoogste niveau

Drie verenigingen uit de regio hebben voor hun B- jeugd de handen ineen geslagen om samen verder te gaan als “Handbal Twente”.

In de sport gaat het om het leveren van topprestaties, de wil om de beste te zijn, jezelf continue te verbeteren en teamwork’. Sponsoren maken onderdeel uit van ons team. Winnen doen we immers samen!

We hopen samen met sponsoren het Tophandbal weer naar Twente te halen en handbaltalent een “springplank” te geven om zichzelf verder te ontwikkelen tot tophandballer, of international met zo mogelijk een handballoopbaan in een aansprekende buitenlandse competitie. Hiervoor hebben we een selectieteam gevormd en dit team speelt mee in de hoogste landelijke competitie, het tweede team speelt mee in de regionale competitie. Beide teams worden gezamenlijk op hoog niveau getraind en gecoacht door Edwin Kippers (ass. Bondscoach).

Als Handbal Twente zijn we blij met en trots op onze sponsoren! Dankzij hun bijdrage voor kleding en andere (trainings-) benodigdheden etc. kunnen wij immers bestaan en doen waar we goed in zijn, handbal.

Wat kunnen we u dan als sponsor bieden?
Natuurlijk willen we in ruil voor uw sponsoring best een tegenprestatie leveren. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam op alle mogelijke manieren onder de aandacht van het publiek wordt gebracht. Maar wellicht kunnen we ook iets extra’s betekenen voor uw bedrijf b.v. tijdens een promotiecampagne.

Wilt u deel uitmaken van ons team en Handbal Twente sponseren? Neem dan contact met ons op.

Stuur een mail naar handbaltwente@gmail.com.
Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

0
Prijs
0
Jongens vechten samen voor ieder punt!
0
Wedstrijden gewonnen
0
Doelpunten
0
Jongens spelen in oranje
"Ben super trots dat ik onderdeel mag zijn van het team, deze jongens geven zoveel voor de sport en geven altijd 100%. Elke training en wedstrijd weer. Om kippenvel van te krijgen..."
Miranda Hazewinkel
Sponsor coordinator