๐—ฆ๐—ฒ๐—ถ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐Ÿฏ ๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐—ป ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ผ๐—ฐ๐—ต๐˜!

Het jongenshandbal in Twente zit na jaren kwakkelen weer in de lift. Om het een extra impuls te geven hebben Twentse verenigingen twee jaar geleden de samenwerking met elkaar gezocht. En we gaan door! Komend seizoen heten we de jongens van HV Combinatie’64 van harte welkom binnen deze mooie samenwerking! Ook BWO Actueel is een nieuwe naam in de samenwerking. HHV Donar houdt na 60 jaar op te bestaan en de bestaande teams gaan verder onder de vlag van BWO. Hiermee blijven deze teams onderdeel van Handbal Twente. (Zoals u wellicht al heeft vernomen uit de pers).

De heren/ jongens vormen komend handbalseizoen maar liefst 6 teams, in zowel de landelijke als regionale handbal competitie. Om dit mogelijk te maken hebben wij uw steun heel hard nodig!

Wilt u Twente ook op de kaart zetten met uw bedrijf? Sponsor dan deze mannen! ๐Ÿคพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ชโ€๐™’๐™ž๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™™๐™ค๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™จ๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ!โ€๐Ÿ’ช๐Ÿคพโ€โ™‚๏ธ Voor meer info over de mogelijkheden stuur een mail naar handbaltwente@gmail.com.
Wij nemen dan zsm contact met u op!

Handbal Twente B jeugd Jeugdsportploeg 2019

Winnen doen we samen! Wij feliciteren dan ook alle sportwinnaars en genomineerden met deze mooie waardering.ย Sportgala Borneย het was een geweldige special Edition! Afscheid van de oude sporthal โ€˜t Wooldrik en welkom aan het nieuwe sportpark. Een mooie aanwinst voor de regio Twente. Een sportpark wat mensen samen brengt, jong en oud. Dat heel veel mensen elkaar hier maar mogen ontmoeten! En hiermee de ruimte en mogelijkheden krijgen om (top)sport te omarmen. Dank aan de gemeente Borne voor dit fantastisch evenement en aan allen die hebben bijgedragen aan deze mooie show!

foto: Borne Boeit

B-Jeugd genomineerd als jeugdsportploeg van het jaar 2019

De B-Jeugd is genomineerd in de categorie jeugdsportploeg van het jaar 2019. Ook Silas Speckmann is genomineerd als Jeugdsporttalent van het jaar. .

Special edition Sportgala Borne

Op 25 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. Het sportgala is dit jaar een speciale editie. U kunt genieten van een spectaculaire show met topsporters van diverse disciplines uit de turnsport in combinatie met live muziek van een orkest! Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus, zowel aan de balie als online: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Sportgala-2019—25-jan

Speckmann, Hazewinkel en Krijger succesvol in Polen met oranje U17 Beach

Foto: Facebook Dutch Beachhandball

Robin Hazewinkel, Silas Speckmann en Basten Krijger, die uitkomen voor Handbal Twente,ย  zitten momenteel in Polen voor het EK beachhandbal. Speckmann en Hazewinkel maken deel uit van de sterke Oranje U17 selectie van bondscoach Danny Baijens.

De poule werd afgesloten op de eerste plek en de mannen plaatsten zich voor de kampioenspoule. In de kampioenspoule werd er afgerekend met het sterke Oekraรฏne. Het duel eindigde in 2 – 0. Om 16.15 uur moet het team van bondscoach Baijens aantreden tegen Roemeniรซ.

Cornee Regts, die volgend zaalseizoen uitkomt voor Handbal Twente, maakt ook deel uit van de oranje selectie U17 beachhandbal.

Welkom op onze nieuwe site

Welkom op de website van Handbal Twente!

Op deze website check je alles over de teams, spelers en wedstrijden! Ook kun je er al het sponsornieuws lezen en zijn de eerstvolgende wedstrijden te zien!

Volg jij ons ook naar de top?