B-Jeugd genomineerd als jeugdsportploeg van het jaar 2019

De B-Jeugd is genomineerd in de categorie jeugdsportploeg van het jaar 2019. Ook Silas Speckmann is genomineerd als Jeugdsporttalent van het jaar. .

Special edition Sportgala Borne

Op 25 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. Het sportgala is dit jaar een speciale editie. U kunt genieten van een spectaculaire show met topsporters van diverse disciplines uit de turnsport in combinatie met live muziek van een orkest! Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus, zowel aan de balie als online: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Sportgala-2019—25-jan

Speckmann, Hazewinkel en Krijger succesvol in Polen met oranje U17 Beach

Foto: Facebook Dutch Beachhandball

Robin Hazewinkel, Silas Speckmann en Basten Krijger, die uitkomen voor Handbal Twente,  zitten momenteel in Polen voor het EK beachhandbal. Speckmann en Hazewinkel maken deel uit van de sterke Oranje U17 selectie van bondscoach Danny Baijens.

De poule werd afgesloten op de eerste plek en de mannen plaatsten zich voor de kampioenspoule. In de kampioenspoule werd er afgerekend met het sterke Oekraïne. Het duel eindigde in 2 – 0. Om 16.15 uur moet het team van bondscoach Baijens aantreden tegen Roemenië.

Cornee Regts, die volgend zaalseizoen uitkomt voor Handbal Twente, maakt ook deel uit van de oranje selectie U17 beachhandbal.

|MATCHDAYYY

🔥 | B1 tegen Oliveo.

Vandaag spelen zowel de B1 als de B2 een uitwedstrijd! De heren van de B1 spelen uit in Pijnacker. In Pijnacker zal het team van aanvoerder Speckmann het moeten opnemen tegen de nummer 5 uit de competitie: Oliveo HB1.

🔥 | B2 ontmoet de nummer vier van de ranglijst: Duiven.

De B2 speelt uit tegen Duiven HB1. Duiven, momenteel vierde op de ranglijst, speelt een goed seizoen. Zo werd onder andere de nummer twee, Minerva, verslagen en werd er gelijk gespeeld tegen kampioenskandidaat Reehorst. 

De B2 van Handbal Twente staat op de 7plaatst op de ranglijst. Hoogvlieger Udi 1896 was vorige week een maatje te groot voor de mannen uit Twente. Lukt het de heren van de B2 om de punten mee naar Twente te nemen?

Welkom op onze nieuwe site

Welkom op de website van Handbal Twente!

Op deze website check je alles over de teams, spelers en wedstrijden! Ook kun je er al het sponsornieuws lezen en zijn de eerstvolgende wedstrijden te zien!

Volg jij ons ook naar de top?